Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg gaan het Glazen Huis in

SR13Welke drie dj’s gaan het Glazen Huis in? In de week voor kerst vindt in Leeuwarden Serious Request plaats, en ieder jaar worden er dan 3 dj’s zes dagen lang opgesloten in het Glazen Huis. In die week maken ze nonstop radio, krijgen de dj’s geen eten en zamelen ze heel veel geld in voor het Rode Kruis. Dit jaar gaat het geld naar een project dat kindersterfte door diarree moet tegengaan. Het bekendmaken van de dj’s die het Glazen Huis ingaan is ieder jaar een groot spektakel, waarbij eigenlijk het startschot wordt gegeven voor het actievoeren voor Serious Request.

In de Coen en Sandershow van 3FM werd zojuist bekend gemaakt welke drie dj’s het Glazen Huis in gaan. En het zijn geworden: Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg!

De komende tijd worden er in heel Friesland (en de rest van Nederland) acties gehouden voor Serious Request. Daarover uiteraard later meer!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Serious Request Leeuwarden haalt recordbedrag op voor Rode Kruis
Lees ook:Tussenstand Serious Request 4.328.242,- euro
Lees ook:Programma eindfeest Serious Request
Lees ook:Slotfeest Serious Request op Oldehoofsterkerkhof
Lees ook:André Kuipers de laatste slaapgast in Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>