Tussenstand Serious Request 4.328.242,- euro

Het is duidelijk dat er ook dit jaar flink gedoneerd wordt voor Serious Request. Vanavond is de tussenstand van de vierde dag bekend gemaakt. Momenteel is er al 4.328.242,- euro ingezameld voor het Rode Kruis. Het geld naar de bestrijding van een ‘stille ramp’, dit jaar is er gekozen voor projecten om kindersterfte door diarree tegen te gaan.

Al vier dagen is het groot feest in Leeuwarden. Veel mensen uit het hele land komen naar Leeuwarden om hun cheques te overhandigen bij het Glazen Huis van 3FM. Serious Request duurt nog twee dagen. De drie dj’s worden op kerstavond weer uit het Glazen Huis gehaald. Dan wordt ook het eindbedrag van Serious Request bekend gemaakt.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Britse band Bastille treedt op bij het Glazen Huis
Lees ook:Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg gaan het Glazen Huis in
Lees ook:Serious Request Leeuwarden haalt recordbedrag op voor Rode Kruis
Lees ook:André Kuipers en Dennis Weening slaapgasten in Glazen Huis
Lees ook:Jacqueline Govaert en Laura Jansen vannacht slaapgast in Glazen Huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>