Komend weekend Proef de Kunst in Terherne

Van 18 tot en met 20 oktober vindt in Terherne de derde editie van ‘Proef de Kunst’ plaats. Een kunstroute door het dorp, met kunst van kunstschilders, keramisten, fotografen, tekenaars en nog veel meer. Er is zelfs een complete beeldentuin ingericht. Om deze kunstroute nog aantrekkelijker te maken voor de bezoeker wordt er dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van watertaxi’s. Deze hop-on-hop-off service is gratis. Ook is het mogelijk om een fiets te huren voor het gereduceerde tarief van 5 euro (vooraf reserveren). Op de zondag is het mogelijk om naast de kunst ook te genieten van een culinaire route. Door middel van een strippenkaart (kosten 12,50), krijgt men op vijf verschillende locaties een culinaire verrassing van de plaatselijke horeca.

Tijdens Proef de Kunst is er kunst te zien van maar liefst 50 verschillende kunstenaars. Het bezoeken van de exposities is overal gratis. De locaties zijn te herkennen aan de Proef de Kunst-vlag. Proef de Kunst is vrijdag 18 oktober van 13.30 tot 18.00 uur, zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober van 11.00 tot 18.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.proefdekunst.nl.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Uittip t/m 10 augustus: Open Stal Oldeberkoop
Lees ook:De Culinaire Verleiding strijkt neer in Leeuwarden
Lees ook:Weekend van de Wetenschap en Oktobermaand Kindermaand in Natuurmuseum Fryslân
Lees ook:Gratis parkeren in Dokkum wordt verlengd
Lees ook:Zes locaties openen deuren tijdens Open Trouwlocatie Dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>