De Culinaire Verleiding strijkt neer in Leeuwarden

Heb jij al plannen voor aankomend weekend? Het belooft mooi weer te worden en dat is maar goed ook, want in de Prinsentuin in Leeuwarden strijkt zaterdag 13 en zondag 14 juni De Culinaire Verleiding neer. Dit culinaire evenement is een waar foodfestival waarbij verschillende keukens en foodtrucks hun specialiteiten komen aanbieden aan een groot publiek.

Smaakvolle gerechten proeven

Hoe moet je dit voor je zien? Tientallen omgebouwde caravans, klassieke volkswagenbusjes en koffiecorner-tuktuks staan verspreid over de Prinsentuin. Hobbykoks en pro’s bereiden hier de meest kleurrijke en smaakvolle gerechten. Bezoekers kunnen met muntjes afrekenen bij de verschillende stands, en op die manier kennis maken met de verschillende wereldkeukens.

Vegan of vette hap?

Het fijne van dit foodfestival? De entree is gratis, is voor het hele gezin te bezoeken en er is voor ieder wat wils. Of je nou gaat voor biologisch, vegan, een vette hap of streekgebonden, oosters of puur Hollands, je zult met een volle buik de Prinsentuin weer verlaten.

De Culinaire Verleiding is zaterdag te bezoeken van 11.00 tot 01.00 uur en zondag van 13.00 tot 23.00 uur.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Komend weekend Proef de Kunst in Terherne
Lees ook:Petra’s Pintxosbar opent deuren in Norma Serveert in Grou
Lees ook:Weekend van de Wetenschap en Oktobermaand Kindermaand in Natuurmuseum Fryslân
Lees ook:Uittip 11-12 juli: Beachfestival Vlieland Groet
Lees ook:Folk in de Wâlden bestaat 10 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>