Gratis parkeren in Dokkum wordt verlengd

Het is nog steeds een proef, maar het gratis parkeren in Dokkum wordt tot 1 juli 2014 verlengd. Het college van burgemeester en wethouders kwam tot die beslissing. Parkeren buiten de Bolwerken is momenteel gratis en ‘s ochtends tot 11.00 uur is het ook mogelijk om binnen de Bolwerken gratis te parkeren. Na 11.00 moet er wel betaald worden voor het parkeren. Pas eind april wordt er een besluit genomen over of het gratis parkeren na 1 juli ook verlengd gaat worden.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Tijdelijk gratis parkeren in binnenstad Dokkum
Lees ook:Geen ontheffing voor rapen kievitseieren voor Bond Friese VogelWachten
Lees ook:Gemeente Súdwest-Fryslân wil bruggeld afschaffen
Lees ook:Welcome to the village-festival verbouwt groente voor het festival
Lees ook:Gratis woensdag Fries Museum afgeschaft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>