Fans Ferry Doedens steunen hem na onthulling over drugsprobleem

Bron: ferrydoedens.nl

Bron: ferrydoedens.nl

Na een aantal dagen stilzwijgen na het bericht dat Ferry Doedens ontslagen is bij Goede Tijden Slechte Tijden heeft Ferry gisteren laten weten wat de oorzaak is van de breuk. De acteur die Lucas Sanders speelt in GTST, liet aan RTL weten dat hij een drugsprobleem heeft. ‘Ik heb niet naar behoren kunnen functioneren vanwege een drugsprobleem. Ik ben hard aan het werk om mijn drugsprobleem en daarmee samenhangend gedrag onder controle te krijgen’, liet Ferry weten. Er gingen al langere tijd geruchten over het vermeende drugsgebruik van de uit Drachten afkomstige acteur.

Van fans én vele collega’s uit het televisievak heeft Doedens niets te vrezen. Fans steunen de jonge acteur massaal. Op Facebook is, al snel nadat bekend werd dat Ferry ontslagen was, een Facebook-pagina in het leven geroepen waarin Endemol opgeroepen wordt Ferry een tweede kans te geven. Inmiddels steunen bijna 7500 mensen deze actie. Op de pagina zijn allemaal reacties te lezen van fans die Ferry graag terugzien in GTST. ‘Fouten maken we allemaal(!) respect voor jou Ferry, dat je er zo open en eerlijk over bent naar de media toe. Heel veel sterkte en hopelijk kom je terug bij GTST waar je hoort jongen! Xxx’ laat één van de fans weten.

De Leeuwarder Courant meldt dat het ontslag van Ferry geen gevolgen heeft voor de speelfilm ‘Sneekweek‘, waarin Ferry een rol vertolkt. De opnames voor deze film beginnen tijdens de tachtigste Sneekweek.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Ferry Doedens te zien bij Van der Vorst Ziet Sterren
Lees ook:Ferry Doedens ontslagen bij GTST
Lees ook:Ferry Doedens en Tim Douwsma samen in Nieuwe Tijden
Lees ook:Ferry Doedens komt in Club Prins
Lees ook:Ferry Doedens speelt rol in The Bold and the Beautiful

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>