Opnames Sneekweek de film van start tijdens tachtigste Sneekweek

Bron: www.sneekweekdefilm.nl

Bron: www.sneekweekdefilm.nl

Soms lees je oude nieuwsberichten waarvan je denkt: huh? Dat ik dat nog niet wist! Zo ook het nieuws over dat er een nieuwe speelfilm komt genaamd Sneekweek, waarvan de opnames starten tijdens de aankomende Sneekweek en waarin onder andere Ferry Doedens een rol gaat spelen. Afgelopen week werd de cast van de film bekend gemaakt op het Sneekermeer.

Waarover gaat de film?

In Sneekweek komen zes bevriende studenten naar de Sneekweek om te genieten van het feest. Al tijdens de eerste nacht wordt de groep geteisterd door een psychopaat. Al snel blijkt dat de vrienden een geheim met zich meedragen. Hun belager zal niet rusten voordat de waarheid boven water komt en hij wraak heeft genomen op alle daders, waarbij de een na de ander gruwelijk aan zijn einde zal moeten komen. De spanning wordt ondraaglijk als een aantal van de vrienden door een foute mix van ADHD-pillen en antidepressiva zelf ook vreemd gedrag begint te vertonen.

Wie spelen er in Sneekweek de hoofdrollen?

Zoals gezegd zien we Ferry Doedens op het grote doek verschijnen – het is voor Doedens zijn filmdebuut – maar ook Carolien Spoor, Jelle de Jong, Jord Knotter, Holly Brood, Yootha Wong-Loi-Sing, Jonas De Vuyst, Kimberley Klaver, David Lucieer, Sanne Langelaar, Diederik Ebbinge, Frank Lammers, Marly van der Velden en de populaire vlogger Rutger Vink spelen de rollen in de spannende film onder regie van Martijn Heijne.

Wanneer kunnen we Sneekweek zien in de bioscoop?

Sneekweek zal in het voorjaar van 2016 te zien zijn in de bioscopen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Sneekweek de film in première – vanaf donderdag in de bioscoop
Lees ook:Ferry Doedens en Tim Douwsma samen in Nieuwe Tijden
Lees ook:Honderden figuranten gezocht voor Sneekweek de film
Lees ook:‘Hoe kut is Sneek?’; dit is de trailer van de film ‘Sneekweek’
Lees ook:Kijktip: Ferry Doedens in Op De Ambulance Met

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>