Ferry Doedens te zien bij Van der Vorst Ziet Sterren

Waar Ferry Doedens eerder zijn kaken stijf op elkaar hield over zijn ontslag bij Goede Tijden Slechte Tijden, zijn drugsverslaving en zijn rehabilitatieproces, komt daar eind deze maand een einde aan. Ferry zal dan zijn verhaal doen in het televisieprogramma Van der Vorst Ziet Sterren. Dit wordt uitgezonden op woensdag 30 september.

Op 17 juli werd bekend dat Ferry Doedens ontslagen werd bij de soapserie GTST van Endemol. Een paar dagen later bleek dat een drugsprobleem de reden was voor zijn disfunctioneren bij de serie. Fans steunden de soapie massaal, maar vooralsnog lijkt het er niet op dat het ontslag van Ferry onomkeerbaar is. Ferry is inmiddels al wel weer aan het werk voor de soap, waar hij nog tien weken lang zijn rol van Lucas Sanders moet spelen alvorens het doek voor hem valt.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Ferry-Doedens

Bron: ferrydoedens.nl

 

Lees ook:Keert Ferry Doedens terug in GTST?
Lees ook:Ferry Doedens ontslagen bij GTST
Lees ook:Ferry Doedens speelt rol in The Bold and the Beautiful
Lees ook:Ferry Doedens komt in Club Prins
Lees ook:Ferry Doedens en Tim Douwsma samen in Nieuwe Tijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>