Swaen ook te gast op bruiloft boer Martin en Wilma

Één van de meest sympathieke stellen van de afgelopen series Boer Zoekt Vrouw, Martin en Wilma, zijn vrijdag getrouwd. Het gelukkige koppel veroverde de harten van heel Nederland tijdens de uitzendingen van BZV. Beide waren eerder getrouwd, maar verloren hun geliefden aan kanker. In elkaar vonden ze nieuw geluk. Bij de bruiloft was ook de Friese Swaen aanwezig. Zij schreef destijds ook voor boer Martin, en werd ook uitgekozen voor een bezoek aan de boerderij. De positieve Swaen herkende daar al direct de liefde tussen Martin en Wilma, en ging met opgeheven hoofd weer naar huis. Dat zij nu aanwezig was bij de bruiloft zegt iets over de sportiviteit van zowel het liefdeskoppel als de ‘verliezer’ in de strijd.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Garijper boerderij ‘Pleats fan it jier’
Lees ook:Boerderij van Jasper S. verkocht
Lees ook:Friese boeren Jelle en Auke zoeken ook een vrouw
Lees ook:Doutzen Kroes meest begeerd onder getrouwde mannen
Lees ook:Provincie Friesland gedoogt kraken in boerderij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>