Doutzen Kroes meest begeerd onder getrouwde mannen

Doutzen Kroes staat hoogstwaarschijnlijk op de absolute nummer 1 positie voor vrijgezelle mannen, maar ook bij getrouwde mannen scoort zij de absolute koppositie. Bij het onderzoek onder 1500 mannelijke leden van de website VictoriaMilan, de datingwebsite voor discreet overspel, stuurden de mannen hun ultieme top 10 in met vrouwen met wie zij wel een buitenechtelijke affaire zouden willen.

Op nummer 2 staat NOS-presentatrice Sacha de Boer (getrouwd met Rick Niemand), en het erepodium wordt eveneens gevuld met Katja Römer-Schuurmans (getrouwd met Thijs Römer). Opvallend aan de complete top 10 is dat de meeste vrouwen reeds bezet zijn en eveneens getrouwd. De getrouwde mannen kiezen dus niet voor vrijgezelle vrouwen, maar liever de getrouwde vrouw. Klik hier voor de complete top 10.

Of Doutzen Kroes blij is met haar behaalde overwinning valt te bezien. Doutzen trouwde in 2010 met Sunnery James.

 

Lees ook:Onbewerkte foto’s tonen Doutzen’s schoonheid
Lees ook:Doutzen vertelt in RTL Late Night over reis naar Nepal
Lees ook:Friesland Post zoekt vrijgezelle mannen
Lees ook:Doutzen in verwachting van tweede kindje
Lees ook:De blits maken op het strand met een Friese bikini

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>