Testament headliner op Dokk’em Open Air

De Amerikaanse trash metalband Testament is vastgelegd als headliner voor de vrijdagavond van Dokk’em Open Air, dat komend jaar plaats vindt op 24 en 25 juni. Ook het Portugese dark/gothic metalcollectief Moonspell is bevestigd voor het festival. Eerder al werden de namen Dragonforce (GB), Finntroll (FI), Grave (SE) en Primordial (IE) bekend gemaakt.

Tot en met 31 december zijn kaartjes voor Dokk’em Open Air verkrijgbaar met korting. Een passepartout kost tot het einde van het jaar slechts 45 euro. Daarna kost een kaartje 55 euro. Een weekendkaart met camping kost tot en met 31 december 50 euro in plaats van 60 euro en dagkaarten zijn nu verkrijgbaar voor respectievelijk 35 euro en 40 euro voor de vrijdag en de zaterdag van het festival. Kaartjes zijn verkrijgbaar op www.dokkemopenair.eu. Een ticket voor Dokk’em Open Air biedt ook gratis toegang voor de pré-party Nacht Voor Dokk’em die op de donderdagavond op hetzelfde terrein plaatsvindt. Losse tickets voor dit feestmet rocktributebands zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa op 23 juni 2016.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Dokk’em Open Air 2013

Lees ook:Eerste namen Dokk’em Open Air bekend
Lees ook:Dokkum maakt zich klaar voor tiende editie Dokk’em Open Air
Lees ook:Uittip 20-21 juni: Dokk’em Open Air
Lees ook:Programma Dokk’em Open Air
Lees ook:Eerste namen Dokk’em Open Air bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>