Dokkum maakt zich klaar voor tiende editie Dokk’em Open Air

Ik reed de afgelopen dagen met regelmaat langs het festivalterrein waar aankomend weekend het metalfestival Dokk’em Open Air plaats gaat vinden, en ik kan zeggen: er wordt al dagenlang met man en macht gewerkt om een festivalterrein neer te zetten waar men U tegen kan zeggen. Het podium staat, de dixi’s staan, het enige wat rest is wachten tot donderdagavond de camping open gaat voor het publiek.

Nacht voor Dokk’em

Nieuw dit jaar is donderdagavond 18 juni: de Nacht voor Dokk’em. Vanwege het tienjarig bestaan van Dokk’em Open Air wordt er op donderdagavond als extraatje een tributeavond georganiseerd met tributebands van Metallica, ACDC en Pearl Jam. Voor mensen die een ticket hebben voor het festivalweekend is deze avond gratis te bezoeken, andere bezoekers betalen vijf euro.

Nog tickets verkrijgbaar

Het festival barst vervolgens op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni los met bands als Biohazard, Madball, The Gentle Storm, My Dying Bride, Powerwolf, Masterplan, Herder en Baldrs Draumar. Kijk voor het volledige programma hier. Op het festival zijn er meet-and-greets mogelijk met artiesten, is er een metalmarket en is er vooral heel veel ruimte voor feest! Er zijn nog tickets beschikbaar, dus voor degene die nog even af wilde wachten of het aankomend weekend wel mooi weer wordt, grijp nu je kans. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

Lees ook:Eerste namen Dokk’em Open Air bekend
Lees ook:Testament headliner op Dokk’em Open Air
Lees ook:Welcome to the Village-festival morgen van start
Lees ook:Uittip 20-21 juni: Dokk’em Open Air
Lees ook:Dokk’em Open Air doneert overgebleven voedsel aan Voedselbank Dongeradeel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>