KWF wil in 2015 SamenLoop voor Hoop in Dongeradeel

samenloop voor hoop surhuisterveenWie wel eens bij een SamenLoop voor Hoop geweest is zal beamen dat dit een heel bijzonder evenement is. Voor wie er niet mee bekend is: In teams (waarbij de teamleden elkaar afwisselen) wordt er 24 uur lang gewandeld om geld in te zamelen voor het KWF kankerbestrijding. Rondom dat wandelen, wat veelal op sportvelden plaatsvindt, worden allerlei activiteiten georganiseerd waaronder optredens van bekende muzikanten. De kaarsenceremonie is echter één van de indrukwekkendste activiteiten rondom de loop.

KWF heeft al op honderd verschillende locaties in Nederland een dergelijke SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Het KWF hoopt in 2015 in de gemeente Dongeradeel dit evenement te kunnen organiseren, en is daarvoor op zoek naar vrijwilligers die de organisatie daarvan op zich willen nemen. Binnen de commissie zijn verschillende functies zoals voorzitter, secretaris, penningmeester, teamwerver, marketing & communicatie, amusement & catering.

Wie zich geroepen voelt om mee te doen in de organisatie van dit evenement kan zich aanmelden bij Ettje Wassenaar: [email protected] of 0653329001. Wie niks voelt voor de organisatie kan zich alvast beraadslagen op het samenstellen van een team.

In 2013 was ik aanwezig bij de SamenLoop voor Hoop in Surhuisterveen. Hier werd een bedrag van 74.500 euro opgehaald door de lopers voor het KWF.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Opbrengst SamenLoop voor Hoop Dongeradeel: 41.725,31 euro
Lees ook:Samenloop voor Hoop Dongeradeel zoekt deelnemers voor 12 en 13 juni
Lees ook:SamenLoop voor Hoop-bankje vernield in Dokkum
Lees ook:Vandaal betuigt spijt en doneert nieuwe paarse bank aan SamenLoop voor Hoop Dongeradeel
Lees ook:Wandelaars Samenloop voor Hoop zamelen 74.500 euro in voor KWF

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>