Wandelaars Samenloop voor Hoop zamelen 74.500 euro in voor KWF

Samenloop voor HoopWat een evenement! Gisteren en vandaag ben ik enige tijd aanwezig geweest bij de Samenloop voor Hoop in Surhuisterveen. Bij dit evenement streden 800 wandelaars ervoor om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de KWF Kankerbestrijding. Vanavond om 20.00 uur kwam het evenement ten einde en werd het eindbedrag bekend gemaakt: 74.500 euro! 

Het streefbedrag van de organisatie was 50.000 euro. Dit is dus ruim gehaald! Het was een bijzonder evenement met een lach en een traan. Zeer indrukwekkend was de aftrap van de kaarsenceremonie. Aangezien het slecht weer was waren de kaarsjes al eerder aangestoken. Maarten Peeters zong een aantal emotionele liederen over verlies van dierbaren maar ook over de vreugde van het leven. Gedurende de 24 uur wandelen werden er verschillende optredens verzorgd door onder andere Piter Wilkens, Die Twa, Anneke Douma en ook Tim Douwsma kwam onverwachts langs om op te treden!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Programma Samenloop voor Hoop Surhuisterveen
Lees ook:Deelnemer overlijdt tijdens Tri-Ambla Ameland
Lees ook:Friese inwoners onder slachtoffers ramp #MH17
Lees ook:Kaarsenceremonie SamenLoop voor Hoop Dongeradeel met optreden van Iris Kroes
Lees ook:Doutzen verkoopt huis in Eastermar met flink verlies

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>