Wat gaat er vanavond gebeuren met Gerrie Dantuma?

Team MarcoVanavond is het er op of er onder voor Gerrie Dantuma, deelneemster aan The Voice of Holland, onderdeel van het team van Marco Borsato. Gerrie is inmiddels de oudste deelneemster in dit team. Naast haar, zijn ook Märel Bijveld, Marvin Kneefel en Julia van der Toorn nog in de race, die allemaal 17 of nét 18 jaar oud zijn. De vraag is dus zeer zeker of Marco Borsato kiest voor de jongere generatie met weinig ervaring, of kiest voor de ervaring die Gerrie al heeft.

Feit is, dat Gerrie drie ijzersterke tegenstanders heeft in haar team. Julia springt er uit vanwege haar relaxte houding en loeigoeie stem. Märel daarentegen heeft iets verrassends, iets nieuws wat we nog niet eerder hebben gehoord, en Marvin is simpelweg degene die tijdens de hele The Voice of Holland-strijd de grootste groei heeft doorgemaakt.

Daarentegen is Gerrie natuurlijk een zangeres met jarenlange ervaring, die niet bang is om uit haar comfortzone te stappen en nieuwe dingen te doen. Tel daar een portie lef bij op, wat zij getoond heeft door opnieuw mee te doen aan dit programma, en dat maakt haar evengoed weer een sterke zangeres in deze strijd.

Ik kom er nog niet helemaal uit wie er doorgaan naar een volgende ronde en wie niet. Ik acht de kans dat Julia doorgaat sowieso erg groot. Mocht het op stemmen aankomen denk ik dat Gerrie zeker een goede kans maakt. Dat hebben wij Friezen vorig jaar wel laten zien.

Wie denk jij dat er vanavond doorgaat? Hoe groot schat jij Gerries kansen in?

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Gerrie Dantuma door naar halve finale The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma derde in finale The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma door naar volgende ronde The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma moet battlen tegen Wudstik in halve finale The Voice of Holland
Lees ook:Gerrie Dantuma van podium gevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>