Lieuwe Westra verschijnt opnieuw aan start Profronde Surhuisterveen

Het grootste wielerfeestje van Surhuisterveen staat weer op de agenda. 28 juli zullen er weer verscheidene wielrenners naar Surhuisterveen komen voor de Profronde. Lieuwe Westra is één van de profs die aan de start zal verschijnen. Hij tekende vandaag als eerste het contract. Later komende week worden meer deelnemers bekend gemaakt. In het verleden stonden onder andere tourwinnaars Chris Froome, Alberto Contador, Vincenzo Nibali en de wielrenners Bauke Mollema, Pieter Weening, Mark Cavendish, Robert Gesink, aan de start van de Profronde.

Het startschot wordt dit jaar gelost door de hoofdtrainer van SC Cambuur, Henk de Jong.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Nieuwe namen Profronde Surhuisterveen: Sagan, Mollema en Gesink
Lees ook:Eneco Tour live te volgen op Omrop Fryslân
Lees ook:Pieter Weening naar de Tour de France
Lees ook:Trouwring verloren op vrijmarkt Surhuisterveen
Lees ook:Omrop Fryslân gaat filmen in Ryptsjerk en De Westereen voor ‘De Koers’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>