Trouwring verloren op vrijmarkt Surhuisterveen

Janny van der Mark bracht vandaag een bezoekje aan de vrijmarkt in Surhuisterveen. Tijdens dit bezoekje heeft zij haar trouwring verloren. Haar dochter plaatste daarom een oproep op Facebook met de vraag om goed op te letten in Surhuisterveen. ‘Vandaag is mijn moeder Janny van der Mark haar trouwring kwijtgeraakt op de rommelmarkt in Surhuisterveen. Het gaat om een gouden trouwring zonder steentjes en poespas aan de buitenkant. In de binnenkant staat de naam Klaas en 2 datums: 26-12-1985 en 30-09-1988.’ De dochter van Janny vraagt een ieder haar oproep te delen, aangezien zij de trouwring graag terug willen. Bij deze roepen wij dan ook standhouders van de vrijmarkt in Surhuisterveen op bij het opruimen van hun spullen goed na te kijken of er wellicht ook een verloren trouwring tussen de spullen zit, en bewoners van Surhuisterveen die de komende dagen over de straten lopen waar de vrijmarkt heeft plaatsgevonden goed op te letten of zij deze ring ergens zien.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

 

Lees ook:Dokkumer snackwagen gestolen
Lees ook:Podium Asteriks in Leeuwarden bestolen van apparatuur twv 7000 euro
Lees ook:Lieuwe Westra verschijnt opnieuw aan start Profronde Surhuisterveen
Lees ook:Vermiste man uit Sneek gezien in Surhuisterveen
Lees ook:Van der Haar en Vos wederom winnaars Centrumcross Surhuisterveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>