Kaarsenceremonie SamenLoop voor Hoop Dongeradeel met optreden van Iris Kroes

Samenloop voor HoopLangzaam maar zeker komt de SamenLoop voor Hoop Dongeradeel dichterbij. Op 12 en 13 juni vindt dit evenement plaats om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Onderdeel van de SamenLoop voor Hoop is de indrukwekkende kaarsenceremonie. De kaarsenceremonie is de start van de SamenLoop voor Hoop waarbij wordt stilgestaan bij kankerpatiënten, ex-kankerpatiënten en mensen die zijn overleden aan de ziekte. Tijdens deze kaarsenceremonie zal Iris Kroes op gaan treden.

Optreden van Iris Kroes

De kaarsenceremonie zal op vrijdag 12 juni beginnen om 22.15. Naast het optreden van Iris zal er twee minuten stilte worden gehouden, een gedicht voorgedragen worden, een dansvoorstelling gehouden worden en is er muziek van de muziekgroep WEI.

Kaarsenceremonie

In de weken voorafgaand aan de SamenLoop kunnen mensen €5,- doneren voor een Kaars van Hoop en deze opdragen aan iemand die kanker heeft of heeft gehad. Dit kan door op een (papieren) kaarsenzak een persoonlijke boodschap te schrijven voor een dierbare. Tijdens de Kaarsenceremonie worden al deze kaarsenzakken met kaars neergezet langs het parcours en tegelijkertijd aangestoken. Gedurende de nacht zijn de deelnemers omringd door een zee van licht van deze bijzondere kaarsen.

Waar zijn de kaarsenzakken verkrijgbaar?

De Kaarsen van Hoop zijn op diverse plekken in en rondom gemeente Dongeradeel te verkrijgen. De kaarsenzakken kunnen daar ook weer worden ingeleverd, nadat ze door de donateur zijn voorzien van een boodschap. De adressen: De Jong kantoormeubelen – Dokkum, Albert Heijn – Dokkum, Jumbo Hantumerweg – Dokkum, Kommerie Groente en Fruit – Dokkum, De Spar – Ternaard, De COOP – Holwerd, Gerben Teitsma – Tsjerkestrjitte 4, Morra, Marianne Mijdam – Siniastrjitte 36, Lioessens, Pietsje Klontje – Bumalaan 13,  Anjum, Minke Dantuma- Roggeblom 10, Damwâld. Ook zijn de kaarsenzakken verkrijgbaar op het evenement zelf voor 18.00 uur 12 juni.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Programma SamenLoop voor Hoop Dongeradeel
Lees ook:Samenloop voor Hoop Dongeradeel zoekt deelnemers voor 12 en 13 juni
Lees ook:Opbrengst SamenLoop voor Hoop Dongeradeel: 41.725,31 euro
Lees ook:SamenLoop voor Hoop-bankje vernield in Dokkum
Lees ook:Programma Samenloop voor Hoop Surhuisterveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>