Tijdelijk gratis parkeren in binnenstad Dokkum

Driemaal hoera voor de gemeente Dongeradeel die in de periode tussen 20 december en 2 januari het parkeren in de binnenstad van Dokkum gratis heeft gemaakt! Op deze manier zou het voor de consumenten extra aantrekkelijk moeten zijn om hun kerstinkopen te doen in Dokkum.

Uiteraard weegt het eigenbelang van de gemeente ook mee. De parkeerautomaten zijn in deze periode buiten gebruik om vuurwerkschade tegen te gaan. Let op! Schots en scheef parkeren mag uiteraard nog steeds niet en daar zal de parkeermaffia dan ook streng op toezien. In Dokkum worden de parkeerboetes uitgedeeld door een externe partij die ingehuurd is door de gemeente.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Gratis parkeren in Dokkum wordt verlengd
Lees ook:SamenLoop voor Hoop-bankje vernield in Dokkum
Lees ook:Filmpje: Fascinating Leeuwarden
Lees ook:Smallingerland op zoek naar nieuwe gemeentedichter
Lees ook:Militaire oefening in Lauwersmeergebied van 21-25 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>