Boek Powerfood van Rens Kroes op nummer 1 in Boeken top 10

Enkele weken geleden lanceerde de in Eastermar opgegroeide Rens Kroes haar eerste boek: Powerfood. Het receptenboek van de Friese schone is mateloos populair bij liefhebbers van gezonde voeding en staat dan ook op nummer 1 in de ‘Boeken top 10′ van Bol.com.

In Powerfood deelt Rens haar favoriete recepten met haar lezers. Hierbij staat natuurlijke ingrediënten en genieten centraal. Gezonde voeding is er bij Rens met de paplepel ingegoten. Ze groeide op op het Friese platteland bij Eastermar. Haar opa was de eerste biologische boer van Friesland en haar oma was een kruidenvrouw. Powerfood is uitgegeven bij Uitgeverij Spectrum en kost 19,99.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Dit is de cover van Powerfood – van Friesland naar New York van Rens Kroes
Lees ook:Rens Kroes komt met nieuw kookboek: ‘Van Friesland naar New York’
Lees ook:‘Powerfood: Van Friesland naar New York’ op nummer 1
Lees ook:Rens Kroes lanceert eigen kookwebserie
Lees ook:Tekst over Rens Kroes in eindexamen Frysk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>