Onbewerkte foto’s tonen Doutzen’s schoonheid

Doutzen Kroes. Wie alleen de naam al noemt zorgt al voor zwijmelende blikken, bij mannen en vrouwen. Mannen zijn gek op haar, vrouwen eveneens. Ze is fantastisch, en dat blijkt maar weer eens uit uitgelekte foto’s van Victoria’s Secret. Onbewerkte foto’s van Doutzen kwamen per ongeluk op de website van het lingeriemerk terecht, en daarop is te zien dat Doutzen absoluut geen Photoshop nodig heeft om er fantastisch uit te zien.

Imperfecties

Waarom wordt er dan toch nog zoveel gebruik gemaakt van het bewerkingsprogramma als het om Doutzen (en andere modellen) gaat? Het antwoord is simpel. Ook topmodellen hebben (weliswaar weinig, maar toch) imperfecties. Kleine rimpeltjes tussen de wenkbrauwen, littekentjes en moedervlekken worden deskundig verwijderd zonder dat er een plastisch chirurg aan te pas hoeft te komen.

Missend been

Wat Doutzen betreft vind ik dat er eigenlijk geen Photoshop aan te pas hoeft te komen. Zelfs met de minuscule imperfecties die het model heeft ziet ze er nog steeds beeldschoon uit. Ze kan er absoluut mee wegkomen. Bewerken van fotomodellen wil ook nog wel eens uit de hand lopen. Zo stond Doutzen onlangs nog in de Chineze Vogue met een missend been…

 

Lees ook:Doutzen Kroes meest begeerd onder getrouwde mannen
Lees ook:Doutzen Kroes deelt krachtige borstvoedingsfoto
Lees ook:Doutzen vertelt in RTL Late Night over reis naar Nepal
Lees ook:Doutzen backstage voor H&M
Lees ook:Doutzen Kroes bevallen van dochtertje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>