Cambuur wint bloedstollende Friese derby

De Friese derby tussen SC Cambuur en SC Heerenveen is vanmiddag gewonnen door Cambuur. In de spannende uitverkochte wedstrijd, waarbij alle drie de doelpunten in de eerste acht minuten van de wedstrijd vielen, bleek Cambuur de sterkere partij.

Het eerste doelpunt voor Cambuur viel al in de eerste minuut. Sander van de Streek, die ook verantwoordelijk was voor het tweede doelpunt van Cambuur in de achtste minuut, schoot de bal binnen zestig seconden tussen de palen. Het tweede doelpunt van de wedstrijd was voor SC Heerenveen. In de zevende minuut scoorde Luciano Slagveer voor SC Heerenveen. Dertig seconden later werd dat genadeloos afgestraft.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:S.C. Heerenveen wint Friese derby
Lees ook:Cambuur wint in eigen huis van PEC Zwolle
Lees ook:SC Heerenveen neemt drie punten mee uit Leeuwarden
Lees ook:Cambuur klimt met winst op Go Ahead Eagles omhoog in eredivisie
Lees ook:Eerbetoon voor materiaalman Siepie hoogtepunt wedstrijd Cambuur – Willem II

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>