Voetbalfans trouwen op middenstip Abe Lenstra Stadion

S.C. HeerenveenJe kunt natuurlijk het ja-woord tegen elkaar uitspreken in het plaatselijke gemeentehuis. Maar als je, net zoals Gaatze de Graaf en Adriana Reitsma, gek bent op voetbal en in het bijzonder S.C. Heerenveen, dan is het natuurlijk veel specialer om het ja-woord naar elkaar uit te spreken op de middenstip van het Abe Lenstra Stadion! De trouwe supporters werden vandaag op de middenstip van het stadion met elkaar in de echt verbonden en zijn daarmee het eerste echtpaar dat trouwde op de middenstip van het stadion. Het huwelijk werd voltrokken door Leonard Bouwhuis, trouwambtenaar, en stadionspeaker Jouke de Vries. Jouke de Vries is sinds kort buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Hij nam de trouwbelofte af via de geluidsinstallatie van het stadion.

Wil je ook trouwen in het stadion?

Het Abe Lenstra Stadion is een officiële trouwlocatie van de gemeente Heerenveen. Kijk op www.abelenstrastadion.nl voor alle mogelijkheden of neem contact met Abe Lenstra stadion Horeca via telefoonnummer: 0513 – 65 10 33.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Foppe de Haan wordt ‘hartstikkene’ bedankt door fans
Lees ook:Voorverkoop VV Buitenpost – SC Heerenveen van start
Lees ook:Cambuurfans mogen toch een biertje drinken in de bus
Lees ook:Cambuur wil nieuw stadion, kosten 25 miljoen
Lees ook:Derby van het Noorden kan rekenen op duizenden voetbalfans #heecam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>