PostcodeStraatprijs valt in Terband

Inwoners van Terband (gemeente Heerenveen) zijn de winnaars van de PostcodeStraatprijs van 13 maart. Twee bewoners van de H.B. Jonkerweg mochten in totaal een bedrag van 62.500 euro verdelen. Eén van beide deelnemers had twee loten en won daarmee een bedrag van maar liefst 50.000 euro. De andere deelnemer ontvangt een bedrag van 12.500 euro. De winnaar van de 50.000 euro won daarnaast ook nog een gloednieuwe BMW. De winnaar van de 50.000 euro en de auto zit midden in een verbouwing. ‘Door het winnen van deze prijs kunnen we de verbouwing nu mooi afmaken. We hebben ook nog nooit een nieuwe auto gehad, dus daar zijn we ook ontzettend blij mee!’

Friesland.blog.nl is ook te volgen op Twitter en Facebook!

Lees ook:Primera Burgum verkoopt lot waar 100.000 mee gewonnen is
Lees ook:Friesland is een miljonair rijker dankzij Staatsloterij
Lees ook:Willem Alexanderschool Leeuwarden in de race voor Techniektrofee
Lees ook:Straat in Oudehaske verdeelt 1 miljoen Postcodeloterij-euro’s
Lees ook:Johannes Rypma genomineerd voor Friese Popprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>