Fryslân op Instagram, Doarpstsjerke

Fryslân op Instagram, antoniuskerk surhuizumElke week vind je hier een foto die ik met Instagram heb gemaakt willekeurig ergens in het mooie Friesland. De foto van deze week is gemaakt in Surhuizum. Het is de Doarpstsjerke, voorheen Antoniuskerk, aan de Dorpsstraat, die gebouwd is in 1614 en heeft de status van Rijksmonument. De kerk viel me op vanwege de bijzondere toren, die slecht zijdelings in verband staat met de rest van de kerk.

Met de rubriek ‘Fryslân op Instagram’ wil ik laten zien hoeveel moois Friesland te bieden heeft. Elke week komt er een foto online die ik gemaakt heb via Instagram. Voor mijn werk rijd ik dagelijks door de mooiste gebieden in Noord Oost Friesland en wil anderen hier graag van mee laten genieten. Ik gebruik de hashtags #friesland en #fryslan. Volg mij via Instagram voor meer foto’s.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 2
Lees ook:Fryslân op Instagram, de Wielen
Lees ook:Fryslân op Instagram, cloudporn!
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 3
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 8

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>