Nieuw datingprogramma showt zoektocht Friese eilanders naar vrouw

Datingprogramma’s zijn er zat, maar volgens Net5 mistte er toch nog een in het rijtje Boer Zoekt Vrouw-Take me Out-de Bachelor. Want wie komen er ook maar moeilijk aan een vrouw? Eilandbewoners natuurlijk! De vijver om in te vissen is op een eiland nou eenmaal veel kleiner dan het vaste land. En wanneer je niet van plan bent je leven op de vaste wal te gaan leven, dan wordt het wel wat moeilijker om aan een vrouw te geraken. Niet alle vrouwen willen namelijk op een eiland wonen!

In het programma ‘Eilandgasten op zoek naar de liefde’ gaan inwoners van de vier Friese eilanden op zoek naar de liefde van hun leven. Aant-Durk (31)  woont op Vlieland. Hij is daar gids. De 31-jarige Sebastiaan is geboren en getogen op Schiermonnikoog. Hij is kok op het eiland. Roy (31) woont op Terschelling. Hier verzorgt hij rondritten te paard. De 39-jarige Johnny woont op Ameland. Hij werkt in een familiehotel samen met ouders en zus.

Geïnteresseerd in een leuke man en een leven op een van de prachtige Waddeneilanden? Kijk op net5.nl/eilandgasten. Eind maart komt het programma op televisie.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Rondleidingen op filmset Penny’s Shadow op Ameland
Lees ook:Friese boeren Jelle en Auke zoeken ook een vrouw
Lees ook:Trouwen op Ameland wordt goedkoper
Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Ameland
Lees ook:Tips: Uit eten op Ameland

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuw datingprogramma showt zoektocht Friese eilanders naar vrouw

 1. frank

  Hebben ze er ook geeen leuke vrouwen over?

    /  
 2. Johanna Gercama Auteur

  Ongetwijfeld! Welk eiland heeft je voorkeur Frank?

    /  
 3. frank

  Geen enkel, zolang het maar niet Griend is.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>