Rondleidingen op filmset Penny’s Shadow op Ameland

Het is mogelijk de filmset van de film Penny’s Shadow te bezoeken. De film van regisseur Steven de Jong kwam uit in 2011 en trok zo’n 186.000 bezoekers. De film, opgenomen op Ameland, gaat over de 16-jarige Lisa die met haar familie naar Ameland komt. Daar ontmoet ze de 17-jarige Kai en het Friese paard Shadow. Shadow heeft een trauma opgelopen bij een verkeersongeluk. Lisa denkt dat ze het paard kan helpen.

Rondleiding filmset Penny’s Shadow

Het is mogelijk om wanneer je op Ameland bent een rondleiding te krijgen op de filmset van de film. Hiervoor kun je vooraf tickets bestellen voor verschillende data. Een bezoek aan de set duurt ongeveer anderhalf uur waarbij je een rondleiding krijgt en demonstraties dressuur kunt bekijken. Ook kun je met het paard Shadow op de foto. Hier kun je ter plekke tickets kopen. Kijk hier op welke data de rondleidingen worden gehouden. Kosten voor de rondleiding zijn 5 euro per persoon.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

Lees ook:Drive-In Bioscoop in Techum
Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Ameland
Lees ook:Paard gevonden bij archeologische opgravingen Dronrijp
Lees ook:Ameland krijgt Nederlands grootste zonnepark met 23.000 panelen
Lees ook:Tips: Uit eten op Ameland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>