Schiermonnikoog en Ameland willen meer samenwerken

Buureilanden Schiermonnikoog en Ameland willen meer samen gaan werken met elkaar. Momenteel werken de eilanden al samen via Beleef Friesland en de Waddencampagne. De VVV’s willen nu ook meer met elkaar gaan samenwerken. Daarbij denken ze aan een gezamenlijk systeem voor de boekingen voor accommodaties op de beide eilanden en de promotie van de beide eilanden.

De VVV’s van de beide eilanden laten de komende maanden onderzoeken wat de samenwerking tussen Schiermonnikoog en Ameland op kan leveren.

Naar mijn mening zouden alle Waddeneilanden nog beter met elkaar samen kunnen werken. Gezamenlijke campagnes om toeristen te trekken, eilandhoptours aanbieden, noem maar op. Ook de status van UNESCO zouden de eilanden veel meer mee kunnen doen. Ik ben benieuwd wat een eventuele samenwerking tussen de beide VVV’s op gaat leveren.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

 

Lees ook:Nieuw datingprogramma showt zoektocht Friese eilanders naar vrouw
Lees ook:Bijzondere maanvis gevangen bij Ameland
Lees ook:Ameland hoeft niet nog meer toeristen
Lees ook:Ton met mogelijk menselijke resten gevonden op Ameland
Lees ook:10 vragen aan: Grytz en Grize

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>