Ameland hoeft niet nog meer toeristen

Voor het overgrote deel van de Amelanders geldt dat het hun bron van inkomsten zijn, maar wat de Amelanders betreft hoeven er niet nog meer toeristen op hun eiland door te brengen. Het zijn er wel genoeg, zeker in het hoogseizoen. Dit stelt Albert Postma (51) uit Leeuwarden in zijn promotieonderzoek. 

Albert Postma onderzocht onder andere hoe men op de eilanden Ameland, Terschelling, Aruba en Curaçao kijkt naar het toerisme. In zijn onderzoek concludeerde Postma dat eilanders bereid zijn veel te accepteren als het om toeristen gaat, vanwege de afhankelijkheid ervan.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Provincie investeert 2 miljoen in verbeteren toerisme
Lees ook:Jonge watersporter wil feest in Friesland
Lees ook:Ameland wil kunstobject van de Kunstmaand houden
Lees ook:Albert Heijn haalt hamsters na klachten uit draaideur
Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Terschelling

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ameland hoeft niet nog meer toeristen

  1. sophia

    als ik dat had geweten had ik een ander eiland geboekt :

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>