Thomas Acda getrouwd op Schiermonnikoog

Nathan Congleton / Beach Photos / CC BY-NC-SA

Thomas Acda is zaterdag getrouwd met zijn Esmé Wekker. De huwelijksvoltrekking vond plaats op Schiermonnikoog. Dit meldde Shownieuws. Naast familie en vrienden zouden Peter Heerschop, Carice van Houten en collega Paul de Munnik aanwezig geweest zijn.

Schiermonnikoog is een prachtig eiland om de eeuwige trouw te beloven. Er zijn verscheidene mogelijkheden om de huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden, maar de mooiste is wellicht op het strand! Met de kou van het afgelopen weekend denk ik dat Thomas Acda daar waarschijnlijk niet voor heeft gekozen, maar het is zeker mogelijk.

Je kunt met een huifkar jezelf naar het strand laten vervoeren, maar ook met de Balgexpres.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Caroline Tensen trouwt op Vlieland
Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Schiermonnikoog
Lees ook:Doutzen wil niet meer naar Rusland
Lees ook:Bijzondere gitaar buitgemaakt bij woninginbraak Stiens
Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Terschelling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>