Provincie investeert 2 miljoen in verbeteren toerisme

Meer toeristen naar Friesland, die langer in de provincie blijven hangen. Met dat doel investeert de provincie Friesland de komende jaren twee miljoen euro in het toerisme. Dat meldt Omrop Fryslân. De provincie heeft ook als doel dat de toeristen naar meer verschillende plaatsen in Friesland gaan.

In het investeringsplan van de provincie is een afspraak opgenomen tussen de provincie, onderwijsinstellingen en de toeristische sector. Er is een afspraak gemaakt dat zij meer gebruik zullen maken van elkaars kennis. Om alle plannen concreet te maken wordt er een speciale ‘Toerisme Alliânsje’ opgezet. Dit team zal voor concrete plannen zorgen waarmee meer toeristen naar Friesland zullen komen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Friesland gepresenteerd aan Chinese touroperators
Lees ook:Plannen LWD Culturele Hoofdstad 2018 naar de gemeenteraad
Lees ook:Ameland hoeft niet nog meer toeristen
Lees ook:Open dag skeelervereniging Surhuisterveen een succes
Lees ook:Gemeente Súdwest-Fryslân wil bruggeld afschaffen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>