Elévé in Leeuwarden en Koriander in Drachten behouden Michelinster

Vanochtend werd bekend gemaakt welke restaurants in Nederland een Michelinster krijgen en welke restaurants hun sterren kwijtraken danwel behouden. In Friesland zijn er geen nieuwe Michelinsterren bij gekomen. De twee sterren die Friesland had, zijn wel behouden. Het gaat om Koriander in Drachten en Elévé in Leeuwarden.

In heel Nederland zijn er drie nieuwe restaurants die twee sterren hebben gekregen. Vijf restaurants kregen hun eerste ster. In Nederland zijn er momenteel twee restaurants met drie sterren; de Librije in Zwolle en De Leest in Vaassen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

Lees ook:Michelinster voor De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag
Lees ook:Fietsroutenetwerk van Friesland als beste beoordeeld
Lees ook:De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag hoogste Friese notering in de Lekker 500
Lees ook:23 Friese restaurants bieden Foodiebag aan
Lees ook:Straat in Oudehaske verdeelt 1 miljoen Postcodeloterij-euro’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>