Hille presenteert debuutsingle in Romein

Ik kreeg vandaag een persbericht over de presentatie van de debuutsingle van Hille. Ik moest direct denken aan Lytse Hille, wat het bericht enigszins verwarrend maakte. Fout, fout, fout! Ik heb blijkbaar de laatste tijd onder een steen gelegen want Hille is natuurlijk dé Hille die de finale haalde van de Kleine Prijs van Friesland en daar de publieksprijs won, dé Hille die naar de finale gaat van de Grote Prijs van Nederland en dé Hille die onlangs tekende bij de grootste ‘independent’ muziekuitgever van de wereld; Imagem Music/CP Masters!

Nieuw repertoire

Terug naar de presentatie van de debuutsingle van Hille. Op vrijdag 30 november zal Hille zijn debuutsingle met videoclip presenteren in Poppodium Romein te Leeuwarden. Tijdens deze try-out avond zal Hille voor het eerst een volledige set van zijn nieuwe repertoire spelen. Verder heeft men het over een verrassing die pas op de avond van het concert wordt bekend gemaakt, ik ben benieuwd! Het voorprogramma zal worden verzorgd door The Future’s Dust. En in tijden van crisis is het altijd fijn dat je bij een concert gratis naar binnen mag. Kan je over 10 jaar tenminste zeggen: ‘Vroeger ben ik nog bij een gratis concert van Hille geweest, tegenwoordig betaal je 50 euro voor een kaartje.’

Try out

Het presentatieconcert is een perfecte try out voor de finale van de Grote Prijs van Nederland. Deze vindt namelijk plaats op 8 december in de Melkweg van Amsterdam.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

 

Lees ook:Ere Zij God speelt jubileumconcert met Die Twa
Lees ook:Sjongfestival foar bern gewonnen door Ds. Hasperskoalle uit Akkrum
Lees ook:Concert voor Bewegen voor Overleven in hangar vliegbasis
Lees ook:Ere Zij God op naar de 200 jaar
Lees ook:Chris Brown komt aanstaande vrijdag in Club Red

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>