2015 Festival in teken van eerlijke handel

Nog niks te doen komend weekend? Ga dan naar het 2015-festival op 14 en 15 september op de ijsbaan in IJlst. Sinds 2005 is het traditie in IJlst om stil te staan bij de 8 millenniumdoelen die opgesteld zijn door de Verenigde Naties. Door middel van cabaret, muziek, workshops en theater wil men bezoekers bewust maken van de millenniumdoelen. Dit jaar is het thema ‘Eerlijke handel’. 

Eerlijke handel kan je meteen bedrijven op de festivalmarkt. Je kunt er terecht voor verse groenten en bloemen uit de IJlster Volkstuinen, creatieve producten en vele culinaire hapjes. Zo kun je er Aziatische hapjes, Turkse lekkernijen en tapas krijgen. Is dit je allemaal wat te buitenlands dan kun je ook een IJlster tosti eten of genieten van ijs uit Friesland.

Heb je geen zin om te shoppen maar wel zin om iets actiefs te doen? Doe dan mee met een workshop Indiase/Afrikaanse dans of een workshop djembé spelen. Dit is alleen op de zaterdag van het festival te doen.

Het festival wordt vrijdag geopend door Dolf Jansen met een cabaretvoorstelling.

Lees ook:Dotan, Douwe Bob en minister Lilianne Ploumen op 2015FESTIVAL IJlst
Lees ook:Win gratis toegang voor 2015Festival IJlst met o.a. Dotan en Douwe Bob
Lees ook:Petra’s Pintxosbar opent deuren in Norma Serveert in Grou
Lees ook:Tweedaags Beachfestival Vlieland Groet goede reden voor dagje uit
Lees ook:Uittip 23 augustus – Imaginarium Festival Tytsjerk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>