Cambuur toch nog in de Eredivisie?

Er leek geen hoop meer voor Cambuur om komend seizoen in de Eredivisie op te mogen treden. Twee weken geleden week werd duidelijk dat zij na drie jaar teruggaan naar de Jupiler League. Toch is er nog een hele kleine kans dat Cambuur alsnog volgend jaar in de Eredivisie terechtkomt. Vanwege het financieel wanbeleid van FC Twente dreigt de licentiecommissie van de KNVB FC Twente te laten degraderen. Deze beslissing is echter nog niet definitief. Wanneer deze beslissing wél definitief door zou gaan, zou dat voor Cambuur betekenen dat zij alsnog kans maken op een plaatsje in de Eredivisie. Daarvoor is Cambuur nog wel afhankelijk van Willem II en De Graafschap. Zij moeten beide als winnaars uit de play-offs komen wil Cambuur in de Eredivisie uit blijven komen.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Cambuur wint van FC Groningen
Lees ook:Supporters hopen op 1 aprilgrap; Dwight Lodeweges vertrekt naar S.C. Heerenveen
Lees ook:Cambuur ook volgend seizoen in de eredivisie
Lees ook:Cambuur wint van Heracles en staat negende
Lees ook:Cambuur klimt met winst op Go Ahead Eagles omhoog in eredivisie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>