Sven voor de achtste keer wereldkampioen schaatsen

Voor de achtste keer in zijn carrière heeft schaatser Sven Kramer de wereldtitel op zijn naam geschreven. Op de 10.000 meter, de laatste wedstrijd in de serie voor de allroundtitel, schaatste Sven een tijd van 13.07,19. Zijn tegenstander, de uit Noorwegen afkomstige Sverre Lunde Pedersen werd tweede in het klassement. De derde plaats was voor Jan Blokhuijsen, die vandaag met een griep aan de start verscheen.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Beeld ter illustratie

Lees ook:Sven Kramer Nederlands Kampioen allround schaatsen
Lees ook:Wereldrecord voor Sven Kramer op 5000 meter
Lees ook:Sven Kramer meldt zich af voor Inzell
Lees ook:Sjinkie Knegt pakt wereldtitel in Moskou
Lees ook:Eerste medaille Sven Kramer binnen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>