Sven Kramer meldt zich af voor Inzell

Komend weekend zal Sven Kramer niet naar Inzell afreizen om mee te doen met de derde wereldbeker. Samen met ploeggenoot Wouter Olde Heuvel heeft Kramer besloten liever in Collalbo te trainen om zich voor te bereiden op belangrijkere wedstrijden.

Sven Kramer en Wouter Olde Heuvel zijn niet de enigen die het laten afweten in Duitsland komend weekend. Ook Jorien ter Mors, Ronald Mulder, Lotte van Beek, Stefan Groothuis en Thijsje Oenema hebben zich om afgemeld. Zij hebben daar verschillende redenen voor. Voor Thijsje Oenema is ziekte de reden om zich af te melden. De schaatsster uit Heerenveen liet vorige week weten voor de tweede keer kanker te hebben.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Ter illustratie: schaatsen slijpen

Lees ook:Sven Kramer meldt zich af voor 1500 meter
Lees ook:Sven Kramer gaat door zonder Kemkers
Lees ook:Sven Kramer Nederlands Kampioen allround schaatsen
Lees ook:Sven Kramer schaatst de 1500 meter niet
Lees ook:Operatie Sven Kramer geslaagd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>