SC Cambuur roept supporters op tot applaus voor materiaalman Siepie Lijzenga

Aanstaande zondag speelt SC Cambuur tegen Willem II. Tijdens deze wedstrijd moet men niet vreemd opkijken wanneer de 28e minuut ineens een oorverdovend lawaai zal klinken. SC Cambuur heeft de supporters namelijk opgeroepen massaal te applaudisseren tijdens de 28e minuut voor materiaalman én clubicoon ‘Siepie’ Lijzenga. Na de wedstrijd van komende zondag gaat Lijzenga officieel met pensioen. SC Cambuur wil zijn vertrek niet onopgemerkt voorbij laten gaan, en doet daarom de oproep tot dit eerbetoon. Waarom nou juist in de 28e minuut? Omdat Lijzenga 28 dienstjaren erop heeft zitten.

Supporters reageren enthousiast

De oproep van de Leeuwarder voetbalclub is enthousiast ontvangen onder de supporters. Op Facebook kan de oproep nu al rekenen op meer dan 600 likes en is het bericht al verscheidene keren gedeeld. Over die 28e minuut aankomende zondag hoeft dan ook niemand zich druk te maken. Die zal ongetwijfeld lawaaierig verlopen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Eerbetoon voor materiaalman Siepie hoogtepunt wedstrijd Cambuur – Willem II
Lees ook:Cambuur wint bloedstollende Friese derby
Lees ook:Noodverordening voor derby tussen Cambuur en Heerenveen
Lees ook:S.C. Heerenveen wint Friese derby
Lees ook:Cambuur klimt met winst op Go Ahead Eagles omhoog in eredivisie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>