Shorttracker Sjinkie Knegt wordt gehuldigd

 

Schaatsen slijpen

Huldigen, dat kunnen ze wel in Heerenveen. Wanneer een topsporter een topprestatie levert staat men in Heerenveen te trappelen om versierselen uit te reiken. Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor een feestje. Shorttracker Sjinkie Knegt zal in de ijshockeyhal van Thialf worden gehuldigd door de burgemeester, Tjeerd van der Zwan. De shorttracker uit Bantega werd in Dordrecht het afgelopen weekend Europees kampioen. Knegt won eerder tijdens de winterspelen in Sotsji een bronzen medaille en daarmee was hij de eerste Nederlander ooit die een shorttrackmedaille won. De huldiging vindt plaats tussen 16.00 en 17.00 uur.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Sjinkie Knegt pakt wereldtitel in Moskou
Lees ook:Oud-schaatster Atje Keulen-Deelstra overleden
Lees ook:Epke Zonderland gehuldigd in Heerenveen
Lees ook:Epke Zonderland wint goud op rekstok
Lees ook:Sven Kramer schaatste titel in nieuw experimenterend pak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>