Sven Kramer vestigt baanrecord in Heerenveen

Sven Kramer heeft vandaag op de baan in Heerenveen tijdens het Olympisch Kwalificatie Toernooi een baanrecord gereden op de 10 kilometer. Kramer, die op de baan tegen Jorrit Bergsma langere tijd achterbleef, versnelde zijn spel in de laatste twee rondes zodanig dat hij het baanrecord (dat overigens ook al op zijn naam stond) wist te verbreken. Hij zette een tijd neer van 12.45.08. Het baanrecord stond op 12.46.96. Jorrit Bergsma eindigde in 12.47.42.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

 

Lees ook:Wereldrecord voor Sven Kramer op 5000 meter
Lees ook:Sven Kramer opnieuw kampioen op 10 kilometer
Lees ook:Jorrit Bergsma pakt goud, Sven Kramer moet het doen met zilver
Lees ook:Jorrit Bergsma met wereldbeker naar huis
Lees ook:Sven Kramer meldt zich af voor 1500 meter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>