Epke Zonderland in College Tour

IVESONE.COM / Foter / CC BY

The flying Dutchmen, vorige week werd hij nog wereldkampioen op de rekstok. De topturner Epke Zonderland is komende vrijdag omstreeks 20.30 te zien in het programma College Tour. In dit programma interviewen studenten bekende en spraakmakende gasten, samen met Twan Huys.

In dit programma zijn al verschillende bekende mensen uit zowel binnen- en buitenland te zien geweest. Zo waren onlangs Armin van Buuren, Karin Slaughter en president van Israël Shimon Peres te zien. Binnenkort komen nog Ruby Wax en Malala Yousafzai aan bod.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Wereldtournee Armin van Buuren vormgegeven door Jos Thie
Lees ook:Filmpje: Armin van Buuren met Gerrie, Steffen, Darren en Jennifer
Lees ook:Auditie Gerrie Dantuma meer dan 100.000 keer bekeken
Lees ook:Dieren komen om bij brand dierenopvang Norma’s Universum in Ferwert
Lees ook:Gerrie kiest voor team Marco!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>