Eerbetoon Strawelte voor veteranenteam Harkemase Boys

Wanneer we het over de Harkemase Boys hebben gaat het vaak over het eerste team. Maar dit keer eens niet! Strawelte maakte een loflied voor het veteranenteam van de Boys uit Harkema, team de Bôge, en liet daar een prachtige clip bij maken door Remco Krol , Arnold Nouta, Herman Zeilstra en Jacco de Boer. De clip is niet zomaar even een clip, maar het is zowat een mini-documentaire over hoe het er op De Bosk aan toe gaat. Een ieder die wel eens bij een wedstrijd van de Boys geweest is zal zich in de sfeer herkennen! Voor het daadwerkelijke nummer van Strawelte is wel wat geduld nodig, die begint pas bij 5.00.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Teleurstelling op De Bosk; Harkemase Boys geen kampioen
Lees ook:Harkemase Boys speelt dinsdag tegen NEC
Lees ook:Gaat de beker naar Harkema? Volg de wedstrijd live op radio en tv
Lees ook:Harkemase Boys verliest met 0-8 van NEC
Lees ook:Harkemase Boys bekerwinnaar na retespannende bekerfinale

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>