Fietsroute Sneek genomineerd voor Fietsroute van het jaar

Friesland wordt steeds meer ‘fiets-land’. Wat wil je ook, Friesland heeft een diversiteit met voor ieder wat wils. Op Fietsactief.nl kan je momenteel stemmen voor de ‘Fietsroute van het jaar 2012′ en daar is ook een Friese fietsroute voor genomineerd. 

De Route Sneek telt 85 kilometer en leidt je langs maar liefst 6 Friese steden; Sneek, IJlst, Stavoren, Hindeloopen, Workum en Bolsward. Er kan op de route gestemd worden via deze link. De regio met de populairste route ontvangt van FietsActief de ‘Route van het jaar Award’. De award wordt uitgereikt op de Fiets & Wandelbeurs die op 9 en 10 februari 2013 plaatsvindt in de Rai in Amsterdam. Alle bezoekers van de beurs krijgen de winnende route mee zodat zij deze op hun dode gemakje nog eens kunnen fietsen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:MFC Burdaard genomineerd voor StiB-Award
Lees ook:Antonius Ziekenhuis Sneek heeft vulvapoli voor problemen aan vagina
Lees ook:Arnold de Boer, The Cool Quest, Janpier Brands en Psy-Fi Festival genomineerd voor Friese Popprijs
Lees ook:Slachtemarathon 2016 krijgt thema ‘Feest’
Lees ook:Iris Kroes van start met theatertour Thús

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>