Recordaantal kijkers voor Miljoenenjacht met kofferguys

Het programma Miljoenenjacht heeft gisteren een recordaantal kijkers gehad. Bijna 2,8 miljoen mensen stemden af op RTL4! Vorige week keken er nog 2,3 miljoen mensen naar het programma.

Social media-hype

Op 16 maart vertelde ik hier op Friesland.blog.nl over mijn berichtje op Facebook waarin ik Linda de Mol vroeg om 26 kofferguys in plaats van koffergirls in het programma Miljoenenjacht. Dit bericht werd een ware social media-hype, de media ging zich er mee bezighouden en binnen twee dagen werd dit bericht 46.000 keer geliked.

260.000 likes

Linda de Mol vroeg een week na mijn oproep om 10.000 likes per koffer. 260.000 likes in totaal dus. ‘Waar moet ik dat vandaan gaan halen?’ dacht ik nog, maar vanaf het moment van de oproep stroomden de likes weer binnen en zat ik even later op 200.000 likes. Tijdens de één-na-laatste uitzending van het seizoen bereikte mijn berichtje de 260.000e like, waardoor Miljoenenjacht z’n belofte waar moest gaan maken: 26 knappe mannen op de trappen van Miljoenenjacht tijdens de laatste uitzending van het seizoen!

Afgelopen vrijdag mocht ik aanwezig zijn bij de opnames van Miljoenenjacht met de kofferguys, waarna deze uitzending gisteravond werd uitgezonden.

Meer doen met social media

Mijn actie is dus meer dan geslaagd! Ik wil op zakelijk vlak nog wel wat met deze ervaring doen, en daarom heb ik bedacht gastlessen te willen geven op bijvoorbeeld middelbare scholen over de impact van social media. Social media kan overweldigend zijn, zowel in positieve als in negatieve zin. De plannen voor gastlessen staan nog in de kinderschoenen, maar mocht er belangstelling voor zijn dan hoor ik het alvast graag! Ook wil ik me meer gaan richten op de combinatie van bloggen en social media. Momenteel blog ik veel in opdracht, maar wordt het beheer van de social media nog gedaan door de opdrachtgever. Dit kan ik uit handen nemen. Kijk voor meer informatie op de website van mijn bedrijf: Skriuw.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:260.000 likes nodig voor Johanna’s ‘koffer-guys’ in Miljoenenjacht
Lees ook:Al 45.000 likes voor plan voor ‘koffer-guys’ van blogster van Friesland.blog.nl
Lees ook:Johanna met Miljoenenjacht-actie genomineerd voor De Beste Social Awards
Lees ook:Will and the People komt naar Leeuwarden
Lees ook:Brainstormen over promotie Lauwersmeergebied levert veel ideeën op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>