Friesland.blog.nl op Instagram februari

De afgelopen maand ben ik begonnen met het delen van foto’s uit Friesland op Instagram. Daarvoor heb ik speciaal een account aangemaakt voor Friesland.blog.nl: Instagram.com/friesland.blog.nl. Ik had niet kunnen vermoeden hoe leuk ik dat zou gaan vinden! Ik ben er druk mee bezig. De afgelopen jaren heb ik heel veel foto’s gemaakt in Friesland. Soms speciaal voor mijn blog, soms privé (zoals bijvoorbeeld tijdens mijn huwelijksreis naar Ameland) en soms gewoon even een kiekje met m’n iPhone. Nu ben ik erg blij dat ik dat allemaal bewaard heb, want op mijn nieuwe Instagram-account komen die foto’s nu goed van pas.

Het lijkt me leuk om voortaan iedere maand te laten zien welke foto’s het het best hebben gedaan op Instagram. Ook lijkt het me leuk om bij te houden – al is het maar voor mezelf – hoe mijn account groeit.

Het begin is niet slecht, al vind ik zelf. Ik plaatste 44 foto’s, en heb inmiddels al 101 volgers!

Hier een collage van de foto’s die het meest geliked werden, in willekeurige volgorde.

Van links naar recht zie je in de collage de volgende beelden: Eerste rij: Molen bij Aldtsjerk, de Oldehove in Leeuwarden, Nationaal Park de Alde Feanen bij Earnewâld. Tweede rij: Schelpen op Schiermonnikoog, de Waterpoort in Sneek, Dokkum. Derde rij: Appelscha, het Fermanjebosk in Damwâld en wederom de Oldehove in Leeuwarden, maar nu bij zonsopkomst.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Friesland.blog.nl nu ook actief op Instagram
Lees ook:Fotomanifestatie in Leeuwarder binnenstad in kader van Friese popcultuur
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 8
Lees ook:Fryslân op Instagram, de Wielen
Lees ook:Fryslân op Instagram, Prikkebosk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>