Expedia Pioneer tipt Friesland als één van de leukste reisbestemmingen in Nederland

Een tijdje geleden interviewde Friesland.blog.nl Daisy Scholte over het feit dat zij het afgelopen jaar ‘Expedia Pioneer’ in Nederland was. Een jaar lang reisde Daisy in opdracht van Expedia door Nederland waar ze meer dan honderd bestemmingen bezocht. Ze sliep in tientallen verschillende plaatsen, en at in honderden restaurants. Tijdens haar reis door Nederland schreef Daisy over haar ervaring of vlogde zij. Nu het reisjaar voorbij is heeft Daisy een top 5 gemaakt van de mooiste bestemmingen in Nederland. Op nummer 2 staat Friesland. Daisy vertelt er het volgende over:

‘De provincie Friesland kent prachtige gebieden, dorpjes en natuurgebieden die er soms nog net zo uitzien als 100 jaar geleden. In Heeg is veel waterpret te beleven, zoals suppen over de Friese meren. In het Elfstedenstadje IJlst kun je varen door dit pittoreske dorpje of leren fierljeppen. Het natuurgebied De Alde Feanen ligt dichtbij het kleine dorpje Earnewâld en is zelfs voor veel Friezen onbekend. In dit bijzondere natuurgebied zie je de waterrijke natuur, waar je heerlijk kunt ontspannen. Tot slot is de hoofdstad Leeuwarden - dit jaar verkozen tot Nederland’s Hoofdstad van de Smaak - absoluut een bezoek waard voor zijn musea, restaurants en om lekker te flaneren langs de gezellige grachten.’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Expedia Pioneer Daisy over haar ervaringen met Friesland
Lees ook:Elévé in Leeuwarden en Koriander in Drachten behouden Michelinster
Lees ook:23 Friese restaurants bieden Foodiebag aan
Lees ook:Al meer dan 1400 mensen bezoeken expositie Ids Wiersma
Lees ook:Michelinster voor De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>