Er komt een Zara in het pand van V&D in Leeuwarden

Laat dit nieuws niet een 1 april-grap zijn alsjeblieft! De Leeuwarder Courant meldt dat modeketen Zara zich in Leeuwarden gaat vestigen in het pand waar decennialang V&D gevestigd was. Deze plannen waren eerder al bekend, maar inmiddels staat het vast dat Zara inderdaad naar de Friese hoofdstad komt.

Verbouwing pand Zara

Het pand van de Nieuwestad wordt momenteel verbouwd en in twee delen opgesplitst. Voor de feestdagen eind 2016 moet de verbouwing klaar zijn en opent Zara de deuren. Zara komt in het linkerdeel van het winkelpand en zal een oppervlakte hebben van zo’n 3000 vierkante meter.

Leeuwarden – Fryslân is in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa! Wil je je bedrijf in de kijker spelen voor het publiek van Leeuwarden – Fryslân 2018? Kijk dan op Leeuwarden2018.nl.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Final sale van V&D in Leeuwarden begint donderdag
Lees ook:Sterkenburg Vis Lauwersoog vanaf vandaag weer open
Lees ook:Uniek pand te koop in Dokkum: voormalige distilleerderij van Sonnema Berenburg
Lees ook:LWD2018 wil winkels binnenstad open voor bezoek jury
Lees ook:Veel belangstelling voor veiling spullen Mata Hari

1 Reacties // Reageer

One thought on “Er komt een Zara in het pand van V&D in Leeuwarden

  1. Wilma Dijkstra

    Was het maar een één april grap. Schandalig dat Zara in het mooie Leeuwarden komt. Hakenkruizen op tassen. Holocaust pyjama’s. Walgelijk. Handtekeningen ophalen om dit verschrikkelijke anti-semitisme tegen te gaan.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>