Final sale van V&D in Leeuwarden begint donderdag

Nog één keer opent de V&D aan de Nieuwestad in Leeuwarden de deuren voor haar klanten. Voor de allerlaatste uitverkoop waarbij de V&D haar restanten probeert uit te verkopen gaan de deuren aanstaande donderdag, 24 maart, open. De opbrengst van de uitverkoop gaat naar de schuldeisers van V&D.

Alle vestigingen van V&D gaan deze week voor de laatste keer open. De winkels zullen enkele weken open blijven, tot uiterlijk 23 april.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>