Neushoorn blijkt promotiestunt van Albert Heijn

De ontknoping van het raadsel waar de neushoorn tussen Damwâld en Dokkum vandaan kwam blijkt minder spannend dan gehoopt. Het is geen kunstproject, het toekomstige poppodium Neushoorn in Leeuwarden is niet verantwoordelijk en ook is het geen promotiestunt van SanjesZoo in De Westereen, zoals ik gehoopt had. De geruchten over degene die het kolossale beest geplaatst hadden bleken de waarheid; de Albert Heijn van Damwâld en de Albert Heijn van Dokkum zitten achter het plaatsen van de neushoorn in een weiland langs de Lauwersseewei. Het dier is geplaatst om aandacht te vragen voor een nieuwe actie van de supermarktketen waarbij klanten dierenplaatjes kunnen sparen. Ook al is de actie minder spannend dan ik had gehoopt, het heeft wel z’n doel bereikt: er is behoorlijk gesproken en gespeculeerd over de herkomst van het dier en daarmee krijgen de supermarkten ruim de aandacht voor hun nieuwe actie.

 

 

 

 

 

 

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Albert Heijn haalt hamsters na klachten uit draaideur
Lees ook:Neushoorn gespot bij Dokkum, maar wat doet ‘ie daar?
Lees ook:Kritiek op Albert Heijn Drachten vanwege levende hamsters in draaideur
Lees ook:Organiseer je een actie voor Serious Request? Laat het weten!
Lees ook:SamenLoop voor Hoop-bankje vernield in Dokkum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>