Friezen versturen het minst vaak online een wenskaart

Uit onderzoek van Greetz, de online marktleider in het versturen van wenskaarten, bloemen en andere cadeaus, blijkt dat Friezen van alle Nederlanders het minst vaak online een wenskaart versturen. Inwoners van Flevoland versturen het vaakst online een kaartje, gevolgd door Utrecht en Zuid-Holland. Flevolanders versturen online gemiddeld drie keer zoveel wenskaarten als Friezen. Misschien dat dat komt omdat Friezen nog veel kaartjes kopen in de supermarkten en boekhandels, om deze vervolgens zelf te posten?

Greetz deed onderzoek naar het verzendgedrag van de Nederlanders vanwege een mijlpaal voor het bedrijf: vandaag verwacht het bedrijf haar 40 miljoenste kaart op de bus te doen. Meer onderzoeksresultaten vind je hier.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Boer Jan wordt dealer voor bedrijf uit Heerenveen
Lees ook:Omrop Fryslân Radio blijft marktleider in Fryslân
Lees ook:Het Fries vijfde minderheidstaal op Twitter
Lees ook:Friezen voelen zich behoorlijk gezond
Lees ook:FNP verbaasd over het niet verstaan van Fries bij meldkamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>